Cautare

8407 de rezultate pentru "rezultate teste nationale brasov" (3.55 secunde)
Teste: ... Tomografia computerizata si testul de imagistica prin rezonanta magnetica pot, totodata, sa ajute daca testul cu ultrasunete nu ofera rezultate concludente.
Deja, in momentul de fata, este greu de departajat intre aceste tipuri de microorganisme, iar pentru acest lucru sunt niste teste speciale.
Orice angajator simte unde exista pasiune si unde exista potentialul cel mai mare pentru rezultate.
În 2005, Sterling Resources a desfasurat cercetari in zona localitatilor Cetatuia si Piscu Sadovei, fara rezultate notabile. ... De asemenea, in 2007, compania a facut teste in centrul perimetrului concesionat si au fost identificate cateva locatii pentru prospectiuni privind existenta unor zacaminte de gaze.
Initial, aceasta gama de teste - efectuate incepand cu 1997 - includea doar impacturile frontale, laterale si protectia pentru pietoni. Dupa adoptarea unor criterii mai stricte la inceputul anului 2009, modelul Golf a fost supus unui nou test si a obtinut rezultate impresionante la toate cele patru categorii:
Persoanele cu boli de dantura si gingii tind sa prezinte rezultate scazute la teste de memorie si cognitive, conform cercetatorilor din USA din domeniul stomatologiei, care au descoperit ca infectia responsabila de bolile gingivale elibereaza produse colaterale ce migraza spre zonele din creier implicate in pierderea de memorie.
De asemenea, au mai fost efectuate teste asupra viermilor si mustelor, ce au dat rezultate "incurajatoare" David Sinclair, asistent la catedra de patologie din cadrul Universitatii Harvard si coautorul studiului, a declarat ca scopul studiului nu este acela de a mari durata de viata a drojdiei sau a organiselor multicelulare, precum viermi sau muste, ci la om.
Ea este testata de aproape doua decenii in cadrul a numeroase teste clinice, cu rezultate mai mult sau mai putin concludente.
Primele teste s-au dovedit folositoare pentru detectarea prezentei sau absentei unei anomalii a genei ALK (la 3% pana la 5% dintre cazurile de cancer pulmonar, forma cea mai frecventa) in celule tumorale circulante (CTC) din sangele a 32 de pacienti inclusi in acest studiu.
Nici virusul nu a stat degeaba si am descoperit care mutatii ale lui salbatice care ne pun in situatia de a face un prescreening inainte de inceperea tratamentului in asa fel incat sa stim exact ce dam pacientului, pe ce perioada si cu ce rezultate", a declarat Streinu-Cercel.
Grupul ESPERITE lanseaza testul REALITY, noua generatie de teste ce determina predispozitia genetica pentru autism. ... REALITY este un test accesibil si de incredere, convenabil, fara risc, cu rezultate disponibile in mai putin de 3 saptamani.
Si, totusi, chiar cu aceste rezultate, speranta nu moare. ... Cu cel de-al patrulea pacient medicii spera sa finalizeze primele teste clinice legate de inima artificiala Carmat.
Am ales sa lucrez cu banca de celule stem Biogenis pentru ca apartine unui grup mare european cu multe rezultate, are un capital social de peste un milion euro, iar eu apreciez medicina viitorului si siguranta pe care specialistii de aici o ofera.
Recunoscut drept viciu care da dependenta puternica, acest obicei se afla permanent in atentia medicilor, care inca mai incearca sa-i ajute pe cei deveniti captivi”, inclusiv prezentand la rece rezultate oripilante ale cercetarilor in domeniu. ... 10 ani mai tarziu, grupul a fost supus unor teste.
Rezultate - Peste 3.000 de persoane, apartinand grupurilor vulnerabile, au beneficiat de servicii de reducere a riscurilor, asociate consumului de droguri injectabile si sexului neprotejat; ... generale â€" 37.500 teste efectuate in randul populatiei generale cu factori de risc pentru aceste infectii;
Saturn este acum in casa VII si aduce o perioada de stabilizare in cuplu, fiind supus unor teste de incercare.
Saturn este acum in casa VII si aduce o perioada de stabilizare in cuplu, fiind supus unor teste de incercare.
O cautare pe motorul de cautare de lucrari stiintifice intoarce peste 180.000 de rezultate pentru COVID-19. ... Iar principalul motiv este ca nu avem destule teste pentru a sti acest lucru.
Cheltuielile de personal - indemnizatia membrilor din comisii ale examenelor nationale,Teste si Bacalaureat, supraveghetorilor si evaluatorilor - si cheltuielile materiale vor scoate in Dolj, de la bugetul invatamantului, peste 12 miliarde de lei.
Stanciulov a obtinut certificatul NATO pentru magiunul sau dupa un an de asteptare prin oficiile Ministerului Apararii Nationale, laboratoare de cercetari alimentare si teste biologice.
google-analytics.com